Galerie

Soms heb ik zin om een iets anders te doen, geen natuur of architectuur maar iets abstracts.

uit 2013 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

abstract met bloemen

abstract met bloemen

2021

Bewerking van een foto van  gekleurde stoffen gecombineerd met foto's van draadobjecten gemaakt door Sjouck de Vries. Een mooi werk aan de wand in een modern interieur.

Blokken

Blokken

2021

Twee kleurvlakken geschilderd op een muur in Carcassonne, een stad in Zuidfrankrijk. Ik liep erlangs en vroeg me af: waarom? Zou iemand de keuze (nog) niet kunnen maken, er elke dag even naar kijken tot er een beslissing is genomen? Een streepje zonlicht geeft een extra accent aan het plaatje dat ik wel moest moest schieten.

vrolijk abstract mozaik

vrolijk abstract mozaik

2021

een mozaïek van gekleurde vakjes met allerlei verschillende vormen en kleuren.

abstract landschap

abstract landschap

2020

Landschap in licht blauw en grijs tinten. Op reis door Frankrijk in een landbouw gebied vielen mij de grote vlakken op. Daar wilde ik wat mee doen. Vanuit de rijdende auto maakte ik een aantal foto's. Thuis bewerkte ik de foto's met photoshop. Het groene gras en het geel van de geoogste graanvelden werden grijs en blauw. Daarna een filter er overheen. Resultaat een rustig abstract landschap met mooie zachte tinten. Mooi op aluminium of op staal.  

Abstracte tulpen

Abstracte tulpen

2018

Gestileerde tulpen op een effen achtergrond. De tulpen hebben verschillende kleuren: geel, oranje, rood en donkerrood. Dit is een bewerking van een foto van een mooi glasobject gemaakt door Marjan van Schaik. Door de bewerking zijn de bloemen nog eenvoudiger van vorm geworden.

flowerpower

flowerpower

2018

De vrolijke kleuren van een glasobject gemaakt door Marjan van Schaik moest ik wel fotograferen. Daarna heb ik de foto bewerkt en abstracter gemaakt.

rood geel zwart

rood geel zwart

2013

gestileerde bloemen van de gerbera steken fel rood en geel af tegen een zwarte achtergrond